+40 734 327 618 hello@mywayoftravel.ro

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
+40 734 327 618 hello@mywayoftravel.ro

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Semenic – Călător pe Munți și Ape

0
Price
From€182
Price
From€182
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

425

De ce sa rezervi prin noi?

 • Fara batai de cap, cel mai bun pret!
 • Suport clienti 24/7
 • Oferte si activitati alese cu grija
 • Asigurare de calatorie gratuita

Solicita un pret!

Nu ezita sa ne dai un telefon. Suntem o echipa de experti si am fi incantati sa ne auzim.

+40 734 327 618

hello@mywayoftravel.ro

7 zile
Availability : 24.06.2018 - 25.08.2018
România
Semenic

Frumuseţile acestor meleaguri ne încântă, ne intrigă dar ne şi provoacă în acelaşi timp. Ne aflăm în locul în care muntele parcă se înalță falnic din adâncurile lacului situat la poalele lui, aşa că ne propunem în această tabără să descoperim magia apelor şi măreţia muntelui deopotrivă.

Vom face incursiuni în ținuturi dăruite de natură, Parcul Natural Semenic – Cheile Caraşului, care ne vor îndemna la aventură şi dorinţă de cunoaștere, vom rememora pagini de istorie şi legendă, statuia lui Decebal sau Tabula Traiana.

INTRĂRI 2018
 • Seria 1 : 24.06 - 30.06
 • Seria 2 : 01.07 - 07.07
 • Seria 3 : 08.07 - 14.07
 • Seria 4 : 15.07 - 21.07
 • Seria 5 : 22.07 - 28.07
 • Seria 6 : 29.07 - 04.08
 • Seria 7 : 05.08 - 11.08
 • Seria 8 : 12.08 - 18.08
 • Seria 9 : 19.08 - 25.08
Itinerariu

ZIUA 1Am ajuns! Începe tabăra!

Facem cunoştinţă cu echipa de ghizi, apoi ne împărţim pe echipe în care vom avea colegi din toată ţara şi împreună cu care ne vom alege căpitanul, vom face steagul care să ne reprezinte şi ne vom mobiliza printr-un strigăt de echipă pe care-l vom compune tot acum. Ne prezentăm căpitanii, steagurile şi echipele, iar dacă mai avem resurse cântăm ceva înainte de culcare.

ZIUA 2Să înceapă aventura

Începem ziua cu bună dispoziție printr-o înviorare pe ritmuri antrenante pentru a ne face încălzirea înainte de startul unei săptămâni pline de aventură şi încântare, ce va debuta în prima zi cu o spectaculoasă cursă pe tiroliană şi la traseul vertical, iar în partea a doua a zilei, după masă de prânz, vom avea parte de sesiuni captivante de trageri cu toată gamă de arme: pistol, puşcă cu lunetă, arc, blow-gun. După atâta adrenalină nu puteam să terminăm ziua fără o memorabilă … discotecă!!!

ZIUA 3Legendele Apelor

Deja ne dorim înviorarea, după care ne convingem că suntem totuși pe un tărâm al apelor și vom dedica ziua activităţilor cu teme acvatice. Vom începe aventura pe lac cu competiții în bărci, bile Zorb ce plutesc pe apă, vom confecționa vaporașe pe care le vom lansa pe pârâul ce mângâie în curgerea lui liziera pădurii în care se află hotelul nostru.

Savurăm o cină delicioasă, apoi ne încheiem ziua printr-o superbă petrecere în ritmuri alese de dans – just dance.

ZIUA 4Excursie opțională / Ziua profesorului

Vom avea parte poate de unele dintre cele mai spectaculoase excursii, deopotrivă copii şi adulţi, căci ne găsim pe un colţ de rai, binecuvântat de zei, natură sau Dumnezeu, în care şi-a adus şi omul contribuţia pentru a aduce călătorul la starea de încântare totală.

Prima opţiune este călătoria spre Dunăre, cu impresionanta acumulare de ape ale nestăvilitului fluviu din zona Cazanelor, cu spectaculoase peşteri și grote la îngemănarea dintre Carpaţi şi Dunăre, precum şi monumentala reprezentare a marelui rege dac Decebal, o statuie unică în Europa prin proporţii şi amplasare.

O altă alegere poate să fie incursiunea prin inima pădurilor şi a munţilor cu un tren de epocă pe prima cale ferată din ţară, pe ruta Oraviţa – Anina, cu un strop de romantism dintr-un teatru aproape vienez prin care a trecut şi marele Eminescu, urmată de privilegiul de a contempla poate cea mai frumoasă cascadă din lume, cascada Bigăr.

Seara ne delectăm cu un film.

ZIUA 5În tabără echipa contează

Start la înviorare, mic dejun de campion, apoi surprizele ne încântă deja de dimineaţă când ne vom simţi alpinişti la panoul de căţărare sau acrobaţii la slackline.

Trecem repede prin prânz şi siestă pentru că e timpul să arătăm deja că formăm echipe omogene şi vom da măsura priceperii şi spiritului de echipă în captivantele jocuri de competiţie: capturează steagul, castelul, handbal cu statui, “s-a terminat”.

Mai avem şi aptitudini şi calităţi ce aşteaptă să fie descoperite, aşa că o seară de karaoke ne va completa personalitatea şi spiritul de echipă.

ZIUA 6Toți în monom

Evident înviorare pe muzică! Aşa încep ziua cei dornici de aventură, iar astăzi ascultăm chemarea muntelui, să nu uităm că suntem la poalele Semenicului, iar drumeţia cu ateliere dedicate muntelui, cu construcţia de adăposturi şi iniţierea în tainele supravieţuirii şi focului nu puteau să lipsească din programul taberei noastre.

La întoarcere dăm frâu liber creativităţii şi vom realiza reportaje pe echipe în care vom sintetiza bucuriile trăite în această săptămână de vis. Încheiem seara cu un superb foc de tabără cu nelipsitele cântece din jurul său.

ZIUA 7Rămas-bun tabără dragă, ne vedem la anul!

Astăzi ne bucurăm de premii, dar şi de faptul că plecăm spre casă cu şi mai multe “invite”-uri de prietenie pe Facebook şi lnstagram, pentru că lucrul în echipă şi activităţile comune ne-au dat ocazia să legăm noi prietenii cu oameni noi, care ne vor face să ne simţim mai fericiţi şi mai împliniţi.

Rămas-bun tabără dragă, ne vedem la anul!

Imagini

Tariful include

 • 7 zile (6 nopți) cazare hotel 2* (camere 2, 3, 4 locuri fără paturi supraetajate, cu baie proprie);
 • Pensiune completă;
 • Asistență medicală autorizată;
 • Ghidaj autorizat și animație;
 • Toate materialele necesare pentru ateliere
 • Acces la atelierul de Rorb Roll și la bărci
 • Diplome, medalii și premii surpriză pentru toți copiii;
 • CD cu poze (unul pentru fiecare școală);

Tariful nu include

 • Transportul (se calculează la cerere în funcție de numărul de participanți și de orașul de proveniență);
 • Intrările la obiectivele turistice;
 • Excursiile opționale;
 • Alte servicii în afară de cele menționate în program.
EXCURSII OPȚIONALE
 • Excursie secretele Carașului - 55 lei/persoană la 40 de plătitori - Traseu: Reșița, (Muzeul Locomotivelor), Oravița (vizită la teatrul vechi ”Mihai Eminescu”), plimbare cu trenul de epocă pe ruta Oravița - Anina - Cascada Bigăr. - Intrări: Plimbare cu trenul de epocă - 4 lei + 3,5 lei/loc
 • Excursie Cazanele Dunării - 100 lei/persoană la 40 de plătitori - Traseu: Orșova, Mănăstirea Mraconia, Statuia lui Decebal, Peștera Ponicova, Peștera Veterani, Tabula Traiana - Intrări: Peștera Veterani - 6 lei/adult, copiii sub 14 ani gratuit